Παραγγελίες

 Παραγγελίες, πληρωμές & αποστολές

Έχετε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα κατάστημα υπεροπτικού χαρακτήρα υπερβαίνοντας τους περιορισμούς ενός συμβατικού καταστήματος, καθώς και να δώσουμε σε όλους την δυνατότητα να αγοράσουν σε χαμηλές, σταθερές τιμές.

Τρόποι Παραγγελίας

Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται με φυσική σας παρουσία σε κάποιο μας κατάστημα , ηλεκτρονικά μέσω του www.sugar-shop.gr ή τηλεφωνικά μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου στο 210-4913274.

Τρόποι Πληρωμής

Έχουμε φροντίσει έτσι ώστε να μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

Πιστωτικές κάρτες ( VISA , MASTERCARD ) on line στο e-shop μας ή στα κατασήματά μας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR43 0172 1050 0051 0507 9418 344

Έξοδα Αποστολής

Για τις παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Αθήνας χρησιμοποιούνται ιδιόκτητα φορτηγά ή εταιρία ασυνόδευτων όταν απαιτείται συγκεκριμένη ώρα παράδοσης , με τη χρέωση που εμφανίζεται στη σχετική φόρμα.

Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα ( όπου το επιτρέπει το προϊόν - ρωτήστε μας στο 210 4913274 ) αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας όπου συνεννοείστε για τον τρόπο , χρόνο και το κόστος παράδοσης με τη μεταφορική εταιρεία της αρεσκείας σας. Εμείς μεταφέρουμε τα προϊόντα στην έδρα της μεταφορικής με την εκάστοτε χρέωση που προκύπτει από τη σχετική φόρμα. Εκτός Αθήνας αποστολές προϊόντων γίνονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και συνεννόησης.

Χρόνοι Παράδοσης

Ο χρόνος και ο τόπος παράδοσης ορίζεται από τον πελάτη , για παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί πέντε ημέρες νωρίτερα και που έχουν προορισμό την Αθήνα.

Για τούρτες γενεθλίων καλό είναι να κάνετε την παραγγελία σας μια εβδομάδα νωρίτερα για να μη έχετε περιορισμένες επιλογές γεύσεων , ποσοτήτων και σχεδίων αλλά και να διασφαλιστεί η δυνατότητα αποστολής.

Για τούρτες με παραλαβή από το κατάστημα , κάντε την παραγγελία σας 3-4 ημέρες νωρίτερα.