Εταιρεία

Το Sugar γεννήθηκε στα δυτικά προάστια και συγκεκριμένα στον κορυδαλλό......Η ομάδα του Sugar σας εγγυάται γεύση , φινέτσα και παραμυθένια events
 
 
Στο sugar έχετε τη δυνατότητα να δείτε από το open εργαστήριο, πως οι πρώτες ύλες παντρεύονται μεταξύ τους και σας δίνουν γεύσεις και οσμές οι οποίες θα μείνουν ανεξίτηλες.

Το Sugar κάνει την ανατροπή και εξελίσσεται. Η stevia είναι πλέον ένα βασικό υλικό του γλυκοτεχνείου μας.

Οι τούρτες γάμου είναι υπόθεση δικιά μας....πείτε μας εσείς πως φαντάζεστε τη τούρτα του γάμου σας και εμείς θα το υλοποιήσουμε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες σχέδια, με οποιαδήποτε γεύση που θέλετε εσείς! Τα αληθινά ζαχαρωμένα λουλούδια σκαρφαλωμένα στο λευκό της ζαχαρόπαστας είναι τα αγαπημένα μας.

Χειροποίητα Γλειφιτζούρια καραμέλας και σοκολάτας, cup cakes, cakepops, μπισκότα με ζαχαρόπαστα είναι μερικά από τα προϊόντα που δε θα μπορούσαν να λείψουν από ένα candy bar ή από το μπουφέ για το πάρτι σας.Ο θεματικός στολισμός των γλυκών, του candy bar και του χώρου της εκδήλωσης είναι για εμάς πρόκληση.

Στο SUGAR θα εντυπωσιαστείτε για το πόσο προσιτή μπορεί να είναι μία βάπτιση. Μεγάλη ποικιλία από μενού αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων τα όποια αρμόζουν στην κάθε περίσταση.

Αγαπάμε macarons, κόκκινα, κίτρινα, πράσινα, λαχανί , δημιουργούμε μια πανδαισία χρωμάτων, που μπορούν να διακοσμήσουν το γάμο σας ή τη βάπτισής σας.

Μενού που έχουν δημιουργηθεί με φαντασία, μεράκι και με τις ανάγκες της εποχής μας.

Λεπτές και μοναδικές γεύσεις με άποψη και γλυκά που διαφέρουν είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Sugar..